Sistema Alpematic Andorra. Ambientació i Neutralització d'olors.


Ir al Contenido

Ambientació

Podem tindre les millors botigues i hotels del món i una de les avingudes comercials més grans del món. Peró de que serveix si el vostre establiment no fa bona olor o pitjor encara fa mala olor. Dons de rés.

Som especialistes en ambientació, no fem altra cosa que aixo. I la nostra professionalització fa que siguem sense cap dubte els millors del mercat per trobar una solució al vostre problema. Si teniu una necessitat de bona olor, nosaltres som la empresa que busqueu.

Ambientem des de banys fins a forns incineradors passant per qualsevol establiment, sales de congressos o cinemes. Estudiem cada cas per adaptar el nostre producte i preu a la vostra necessitat.

Podem fer ambientació ,local o mitjançant el sistema d'aire polsat.

Fem ambientació estàndard i odotips a mida. Tenim olors de darrera tendència i olors tematitzades. (Cafè, xocolata, pastissos, pa recent fet, gespa, crispetes, etc.). Disposem de més de 200 referencies on de ben segur trobarem la que millor s'adapta al vostre perfil.

ALPEMATIC estudia cada situació de manera exclusiva per oferir una agradable i discreta fragància perfectament homogeneïtzada al espai tractat. Evitant les molestes concentracions i provocant un ambient agradable i durador.

El nostre sistema de treball per estacions i bases autònomes totalment programables, ens permet oferir una aroma agradable i perfectament homogeni i amb sensació de benestar en tot el volum tractat i a diferència d'altres sistemes, el nostre producte permet discriminar zones que no vulguem ambientar, tot i podent gaudir de l'aire condicionat o la calefacció.

Home Page | Ambientació | Neutralització | Projectes | Com funcionem? | Informació | Mapa del Sitio


Regresar al contenido | Regresar al menú principal